بر اساس تحقیقات و مطالعات بالینی بیماران، مواردی که تا به امروز اثبات شده است عبارتند از:
بهعلاوه، ترکیب زردچوبه و دانه کنجد ملانوسیتها را افزایشمیدهد، از گسترش و پیشرفت پیسی جلوگیریمیکند. برای استفاده از دانه کنجد و زردچوبه بهعنوان یکی از درمانهای پیسی، فقط باید صبورباشید و درمان با دانه کنجد و زردچوبه را منظم حداقل یک ماه انجامدهید.
فشار خون پایین در بارداری معمولاً مشکلات جدیای ایجاد نمیکند و اکثر زنان میتوانند آن را در خانه کنترل کنند. فشارخون بسته به سطح انرژی، اضطراب، سبک زندگی و سطح استرس زنان تغییر میکند.
از جمله بیماری های قلبی که میتوانند منجر به فشارخون پایین شوند، میتوان به پایین بودن غیرطبیعی ضربان قلب (برادیکاردی)، مشکلات دریچههای قلب، حمله قلبی و نارسایی قلبی اشاره کرد.
زمانی که سیستم ایمنی با سلولهایی مواجه میشود که این نشانهها را ندارند، آنها را بیگانه میداند و به این سلولها حمله میکند. سیستم ایمنی مبارزه خود را در مکانیسم اختصاصی یا اکتسابی با استفاده از لنفوسیتها و تولید آنتیبادی انجام میدهد.
دانستن مقدار نرمال و طبیعی قند خون بسیار پر اهمیت است و موجب شناخت بازه سطوح گلوکز خون شده و به کنترل دیابت بسیار کمک می کند.
روغن زیتون سرشار از ویتامینهای کا، اف، ای، دی، آ، ویتامین قابلحل در چربی، آنتیاکسیدانها و کاروتونوئیدهاست. مصرف روغن زیتون میتواند کارایی ویتامین را در بیماران مبتلا به بیماری پیسی کنترلکند. رژیم غذایی روغن زیتون میتواند متابولیسم بدن را بالابرده، وضعیت تعادل تغذیهای را برگردانده، ایمنی بدن را بهبودبخشیده و گردش خون را افزایشدهد که در درمان بیماری پیسی موثر است.
اگر علائمی نظیر کمبود انرژی، خستگی مفرط یا سرگیجه دارید، همه این علائم ممکن است نشاندهنده پایین بودن فشار خون شما باشند.
قند خون پایین یا هیپوگلیسمی یک رویداد مکرر است که می تواند به کیفیت زندگی افراد مبتلا به دیابت و خانواده های آنها آسیب وارد کند.
برگهای ریحان بهخاطر خواص ضدباکتری و ضد ویروسی معروفهستند. برگهای ریحان چه بهشکل داخلی استفادهشوند چه موضعی برای پوست مفیدند. آبلیمو در بهبود رنگ پوست و ازبینبردن سلولهای مرده پوست موثر است.
الکترولیت ها مواد معدنی موجود در خون هستند که حامل بار الکتریکی اند.
۳ علامت که راه درمان بیماری خود ایمنی نشان می دهد استعداد ژنتیکی شما برای اعتیاد بالاست! دسته بندی این مطلب:
سیستم ایمنی بدن برای بقای انسان ضروری است. این سیستم، بدن را در برابر مهاجمان بیرونی مانند باکتریها، ویروسها، قارچها و توکسینها (مواد سمی تولید شده توسط میکروبها) محافظت میکند.
در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی